18.12.2016 г., 18:43 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
553 0 0

Как така изведнъж

спираш да обичаш

някого?

 

Светът започва

да губи цвета си.

Остават само бледи контури

и едва доловими сиви щрихи.

 

Изморих се от поезия,

изморих се от приказки,

които обещават червено,

и зелено, и жълто.

 

Изморих се да се блъскам в бялото.

Изморих се от тая 

ваша любов...

© Ивелина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??