Любов! Какво си ти?
Идваш неочаквана,
тръгваш недоизживяна,
оставяш само празнота.
Любов! Какво оставяш?
Как караш ти сърцето да тупти.
Любов! Какво избягваш?
Защо отиваш си, кажи?
Идваш неочаквана,
караш ти сърцето да лети,
нахлуваш бързо - немислима,
а тръгваш недоизживяна ти.
Преобръщаш всичко рязко,
а след теб остава само да боли.
© Александрина Василева Все права защищены