6 may 2007, 11:00

Любов!!!!! 

  Poesía
679 0 1
 

Любов! Какво си ти?

Идваш неочаквана,

тръгваш недоизживяна,

оставяш само празнота.



Любов! Какво оставяш?

Как караш ти сърцето да тупти.

Любов! Какво избягваш?

Защо отиваш си, кажи?


Идваш неочаквана,

караш  ти сърцето да  лети,

нахлуваш бързо - немислима,

а тръгваш недоизживяна ти.

Преобръщаш всичко рязко,

а след теб остава само да боли.

© Александрина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здрасти,харесва ми!Аз имам едно подобно стихотворение.Кръстих го "Какво е любовта".
Propuestas
: ??:??