4 сент. 2009 г., 11:53

Любов - ценен дар! 

  Поэзия » Любовная
546 0 0

Лежа, с поглед, отправен към небето,

на красотата му се възхищавам.

В очите ти се взирам

и смисъл в тях намирам.

 

Дали това си Ти, се питам аз,

или само сянка си в нощта?

Любовта си с теб да споделя -

вземи я, като дар, по-ценен от лунна светлина!

 

© Ирена Кузева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??