Лежа, с поглед, отправен към небето,
на красотата му се възхищавам.
В очите ти се взирам
и смисъл в тях намирам.
Дали това си Ти, се питам аз,
или само сянка си в нощта?
Любовта си с теб да споделя -
вземи я, като дар, по-ценен от лунна светлина!
© Ирена Кузева Всички права запазени