12 мая 2010 г., 12:14

Любов ли е?!... 

  Поэзия » Любовная
780 0 2

Има нещо между нас - така е.
Че сме заедно по всичко си личи...
О... И пръстенът да не забравя...
Тези две тъй хубави халки...

Има нещо между нас - така е...
Но любов ли е - кажи!
Глава обръщаш и не знаеш
с  думи да ми я опишеш ти.

Но нека аз разкрия свойте думи
и как я виждам аз през моите очи...
За теб сърцето силно ми потрепва...
За твоето щастие са моите сълзи...

Играта ти любима аз от детството познавам
и любимата ти песен от твоите младини.
Любимото ти ястие, приготвено от мама,
и любимият ти цвят дори...

Бих запяла любимата ти песен
и бих зачела аз любимия ти стих.
И филма ти любим бих произнесла,
а ти - ще можеш ли?! Кажи?

По твоя път аз тръгнах,
а моя - загърбих настрани.
И ако днес реша отново да го върна,
ти ще ме последваш ли - кажи?

Има нещо между нас - така е.
Че сме заедно по всичко си личи...
Но любов ли е - не зная...
И ако е - ме убеди!

© Люси Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Любов,достойноство,обич, морал, приятелство, доверие, отговорност, привързаност,ум, мъдрост, доброта, вярност...и още много, много категории, които не се купуват или продават...Продължавай да изразяваш чувствата си в рими,умееш да го правиш.Поздравления за доставеното удоволствие! Д.П
  • По твоя път аз тръгнах,
    а моя- загърбих настрани.
    ПОЗДРАВ...Катя!
Предложения
: ??:??