14 февр. 2012 г., 09:41  

Любов през пътя 

  Поэзия » Любовная
653 0 1

Любов през пътя

Дъжд вали, навън е тъмно,
ръцете са изцапани със кал,
очите са в сълзи до съмно,
за да измият съвестта с печал.


И с взор към хоризонта нисък,
за път дори надеждите творят,
удари ги вълна, дочу се плисък,
но те са жарки, в страст горят.


Сърцето с дързост мъката разсича,
дотук тъма, оттук животът ще е нов,
една Любов през пътя ми пресича,
дошла за мен, защото съм Готов!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасен стих - жадни очи...достоен за душа прекрасна, душа изпълнена със страст...!!!
    "...дотук тъма, оттук животът ще е нов,..."
Предложения
: ??:??