30 янв. 2021 г., 18:13

Любовен превод 

  Поэзия » Свободный стих
348 1 3

Любовта  ти е като превод,

след който ме настига посланието

на сбъднатите ми мечти.

В чуждици се унасям,

в чуждици  те драфирам.

Небивалици!

Забравих да уча чужд език.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??