30.01.2021 г., 18:13 ч.

Любовен превод 

  Поезия » Свободен стих
347 1 3

Любовта  ти е като превод,

след който ме настига посланието

на сбъднатите ми мечти.

В чуждици се унасям,

в чуждици  те драфирам.

Небивалици!

Забравих да уча чужд език.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??