10 апр. 2010 г., 21:43

Любовна мъка 

  Поэзия
699 0 3

Любовна мъка

 

Къде мога да намеря

любов тъй силна?

Бяхме заедно толкова дни,
но ти ми заяви:
"моля те, прости!"

 

Душата ми е в сълзи,
сълзи в очите... видях ви,
но няма да се дам
и не ще потъна в срам.

 

За теб ще умра,

погледни в очите ми -

казват, че не лъжа... 

Само искам да знаеш,

че никой не те обича

така силно, както аз.

 

Ти живееш в моята душа,

в моите дълги нощи...

но аз твърдя,
че съм силен.

Знай, за теб ще умра.

 

 

© Сергей Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??