Любовна мъка
Къде мога да намеря
любов тъй силна?
Бяхме заедно толкова дни,
но ти ми заяви:
"моля те, прости!"
Душата ми е в сълзи,
сълзи в очите... видях ви,
но няма да се дам
и не ще потъна в срам.
За теб ще умра,
погледни в очите ми -
казват, че не лъжа...
Само искам да знаеш,
че никой не те обича
така силно, както аз.
Ти живееш в моята душа,
в моите дълги нощи...
но аз твърдя,
че съм силен.
Знай, за теб ще умра.
© Сергей Тодоров Todos los derechos reservados