2 мар. 2014 г., 18:45

Любовта 

  Поэзия » Любовная
690 0 0

     Любовта

   

Любовта - полет на нежността, 

любовта - стръкче от душата, 

любовта - неизмерима със земята! 

 Понякога е тревожна,

 ала дори и невъзможна, 

 но идва тя в радост и тъга,

 чувстваш ли я? - при теб е сега. 

... Любовта - търсена, 

желана и мечтана,

тя човек обрича и сърцето

кара да обича!   

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??