Любовта
Любовта - полет на нежността,
любовта - стръкче от душата,
любовта - неизмерима със земята!
Понякога е тревожна,
ала дори и невъзможна,
но идва тя в радост и тъга,
чувстваш ли я? - при теб е сега.
... Любовта - търсена,
желана и мечтана,
тя човек обрича и сърцето
кара да обича!
© Пламена Сомова Всички права запазени