9 июл. 2008 г., 11:27

Любовта 

  Поэзия » Любовная
661 0 1
Любовта ранява!
Тя сърцето ми разкъса.
Любовта унищожава!
Тя светове спокойни разтърсва.
Любовта изгаря!
Тя на пепел направи моите мечти.
Любовта ме опарва
всеки път, когато видя твоите очи.
Любовта убива,
уби моето тяло и душа.
Любовта, казват, е толкова красива...
но на мен защо причини ми толкова тъга?!

© Красимира Бакалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И аз не си обяснявам защо е така
Предложения
: ??:??