9 jul 2008, 11:27

Любовта 

  Poesía » De amor
660 0 1
Любовта ранява!
Тя сърцето ми разкъса.
Любовта унищожава!
Тя светове спокойни разтърсва.
Любовта изгаря!
Тя на пепел направи моите мечти.
Любовта ме опарва
всеки път, когато видя твоите очи.
Любовта убива,
уби моето тяло и душа.
Любовта, казват, е толкова красива...
но на мен защо причини ми толкова тъга?!

© Красимира Бакалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И аз не си обяснявам защо е така
Propuestas
: ??:??