Душата ми копнееше за теб -
обичането, нежността и прочие.
Всичко сякаш ми се случваше подред,
като на филм , а после… многоточие.
И сякаш омагьосана от теб
оставих Любовта да ме пленява.
Прекрачих прага. Обърнах се. Видях,
че съм сама. И теб до мен … те няма.
Как исках да си тръгна… Не успях.
Душата си на Дявол бях дарила
и без значение, че Любовта не може да е грях
във адски мъки всеки ден по мъничко умирах.
Любовта се беше случила… почти…
И пак „почти“… си бе отишла.
Не мога да живея само със „преди“
и за това сега живея със голяма ЛИПСА.
© Ирен Все права защищены