31 мар. 2018 г., 21:51

Люляк 

  Поэзия » Любовная
902 0 1

Люлякът усмихва се милно,

когато за теб се сещам,

ала без теб боли ме силно,

че по пътя си не ще те срещам.

 

Бурени душа сушат,

демони нея разкъсват,

храма на любовта рушат

и отломки негови разпръскват.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??