31.03.2018 г., 21:51 ч.

Люляк 

  Поезия » Любовна
901 0 1

Люлякът усмихва се милно,

когато за теб се сещам,

ала без теб боли ме силно,

че по пътя си не ще те срещам.

 

Бурени душа сушат,

демони нея разкъсват,

храма на любовта рушат

и отломки негови разпръскват.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??