25 мая 2016 г., 20:23  

Майски пейзаж 

  Поэзия » Пейзажная, Философская
313 0 0

Пролетни цветя земята украсяват,

врабчета нежно пеят,

вълни в локви се успокояват

и дъждовни капки веч се не леят.

 

Слънце в сияйни простори грее

и стопля майката земя,

вятър майски леко вее

и чезне нощната тъма.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??