Пролетни цветя земята украсяват,
врабчета нежно пеят,
вълни в локви се успокояват
и дъждовни капки веч се не леят.
Слънце в сияйни простори грее
и стопля майката земя,
вятър майски леко вее
и чезне нощната тъма.
© Георги Всички права запазени