Малцина късметлии са в Живота,
но аз не съм от тях.
Ще бъда...
в екваториалните гори
или в хранилището
с някой нов учебник.
Малцина са герои в Живота.
Малцина и от тях спят със съвест.
Абе сняг ли е, или малко снежно човече.
С ключ на врата вървели са в житата
наш'те майки, деди и бащи.
12.01.2011г.
© Кристиан Неделчев Все права защищены