12 ene 2011, 23:38

Малцина храни... 

  Poesía
535 0 0

Малцина късметлии са в Живота,

но аз не съм от тях.

Ще бъда...

в екваториалните гори

или в хранилището

с някой нов учебник.

 

Малцина са герои в Живота.

Малцина и от тях спят със съвест.

Абе сняг ли е, или малко снежно човече.

С ключ на врата вървели са в житата

наш'те майки, деди и бащи.

 

 

12.01.2011г.

© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??