Излъгах,
че не те обичам
и че само понякога
мисля за теб.
За да се предпазя
от черния ти хумор,
от желанието ти
да ме смачкаш
и ме гледаш нещастна,
от безразличието ти,
от себичното ти
мъжко Аз...
За да се предпазя от всичко,
което води в посока надолу –
излъгах.
Себе си излъгах!
© Латинка-Златна Все права защищены
Да излъжеш себе си, обаче е много по-тежко...
Хареса ми!