1 abr 2012, 13:07  

Лъжа 

  Poesía » Otra
673 0 9

Излъгах,

че не те обичам

и че само понякога

мисля за теб.

За да се предпазя

от черния ти хумор,

от желанието ти

да ме смачкаш

и ме гледаш нещастна,

от безразличието ти,

от  себичното ти

мъжко Аз...

За да се предпазя от всичко,

което води в посока надолу –

излъгах.

 

Себе си излъгах!

 

 

 

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??