5 сент. 2007 г., 11:39

Малка нощна поема 

  Поэзия
734 0 1

 Луната високо е
 на свода небесен,
 гарвна зловещо пее
 своята песен.


Призрак бял се
 прокрадва в мрака,
 шумолят тихо в
 храсталака листата.


Още една тъжна душа,
 на земята,
 отчаяно търси ключа
 към спасението на
 небесата...

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??