Луната високо е
на свода небесен,
гарвна зловещо пее
своята песен.
Призрак бял се
прокрадва в мрака,
шумолят тихо в
храсталака листата.
Още една тъжна душа,
на земята,
отчаяно търси ключа
към спасението на
небесата...
© Ралица Всички права запазени