10 февр. 2017 г., 13:12

Малко съзерцание 

  Поэзия » Другая
365 1 3

Когато липсва му внимание, 

дъждът прелива си от пусто в празно. 

А трябва малко съзерцание, 

за да е тъга, любов, целувка хладна,

усетени в една сълза.

 

Къде е той, къде е тя...

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??