10 feb 2017, 13:12

Малко съзерцание 

  Poesía » Otra
363 1 3

Когато липсва му внимание, 

дъждът прелива си от пусто в празно. 

А трябва малко съзерцание, 

за да е тъга, любов, целувка хладна,

усетени в една сълза.

 

Къде е той, къде е тя...

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??