26 июн. 2010 г., 14:29

Малкото, което знам 

  Поэзия
714 0 2

 

Знам, че искаш обич -

толкова различно е…

Знам, че искаш ласка,

нищо, че боли.

Знам - когато плачеш,

толкова трагично е.

Знам, че са те лъгали

хиляди жени.

Знам, че не признаваш -

толкова раним си ти.

Знам, не преигравай

и не се сърди…

Истински обичаш,

сам когато даваш.

Истински обичаш

с истински лъжи.

Знам, че нямаш време

пак да се раздаваш,

искаш само мъничко

време за мечти.

Искаш много обич,

не любов измислена

исках да получа.

Без да те боли.

© Ади Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??