Знам, че искаш обич -
толкова различно е…
Знам, че искаш ласка,
нищо, че боли.
Знам - когато плачеш,
толкова трагично е.
Знам, че са те лъгали
хиляди жени.
Знам, че не признаваш -
толкова раним си ти.
Знам, не преигравай
и не се сърди…
Истински обичаш,
сам когато даваш.
Истински обичаш
с истински лъжи.
Знам, че нямаш време
пак да се раздаваш,
искаш само мъничко
време за мечти.
Искаш много обич,
не любов измислена
исках да получа.
Без да те боли.
© Ади Todos los derechos reservados