19 февр. 2010 г., 16:05

Мечта 

  Поэзия
540 0 1

МЕЧТА

 

Мечтая да те видя аз сега
в мрака и ужасната тишина.

 

Светлина да бъдеш ти за мен,
като омаен и прекрасен ден.

 

Дълбоко в сърцето си се моля
ти да бъдеш вечно моя.

 

Виждам се през твоите очи
и се моля да не изчезнеш ти.

 

Когато съм с теб, се чувствам като в рая,
ето за такъв живот мечтая.

© Сергей Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??