19 feb 2010, 16:05

Мечта 

  Poesía
539 0 1

МЕЧТА

 

Мечтая да те видя аз сега
в мрака и ужасната тишина.

 

Светлина да бъдеш ти за мен,
като омаен и прекрасен ден.

 

Дълбоко в сърцето си се моля
ти да бъдеш вечно моя.

 

Виждам се през твоите очи
и се моля да не изчезнеш ти.

 

Когато съм с теб, се чувствам като в рая,
ето за такъв живот мечтая.

© Сергей Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??