Мечтите ми се сбъднаха... в любов
В очите ми - две истини от прах -
запушват болката, сълзите спират,
житейски вихър с ярост разпиля
мечтите ми - прашинки радост.
И тръгнах да ги търся по света -
във слепотата си очи намерих,
научих борбената си душа
да страда, да разбира и да гледа.
Научих се да плача без сълзи
и днес отвътре тихо стена,
научих се да разпознавам две очи -
в сърцето със море от нежност.
Да, аз съм капка всеотдайност,
а твоят поглед е живот,
в мига, във който те почувствах -
мечтите ми се сбъднаха... в любов.
© Радосвета Петрова Все права защищены