28 feb 2010, 21:53

Мечтите ми се сбъднаха... в любов 

  Poesía » De amor
687 0 3

Мечтите ми се сбъднаха... в любов


В очите ми - две истини от прах -

запушват болката, сълзите спират,

житейски вихър с ярост разпиля

мечтите ми - прашинки радост.

 

И тръгнах да ги търся по света -

във слепотата си очи намерих,

научих борбената си душа

да страда, да разбира и да гледа.

 

Научих се да плача без сълзи

и днес отвътре тихо стена,

научих се да разпознавам две очи -

в сърцето със море от нежност.

 

Да, аз съм капка всеотдайност,

а твоят поглед е живот,

в мига, във който те почувствах -

мечтите ми се сбъднаха... в любов.

© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??