11 апр. 2012 г., 09:56

Между... 

  Поэзия » Другая
578 0 0

Ти си в светлината,

аз съм в тъмнината,

гледам небесата,

обзема ме тъгата.

 

Мечтая да полетя

над реки, поля,

в твоята прегръдка,

с твоята усмивка.

 

Искра привидна

като мираж в пустиня.

Сълза пропита,

в лъжа обвита.

© Рада Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??