11.04.2012 г., 9:56 ч.

Между... 

  Поезия » Друга
579 0 0

Ти си в светлината,

аз съм в тъмнината,

гледам небесата,

обзема ме тъгата.

 

Мечтая да полетя

над реки, поля,

в твоята прегръдка,

с твоята усмивка.

 

Искра привидна

като мираж в пустиня.

Сълза пропита,

в лъжа обвита.

© Рада Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??