Между приятелство и любов
Ние с теб имаме страхотно приятелство,
което ознаменува нашето запознанство,
но искам да ми станеш нещо повече от приятел,
да си моят любовен мечтател,
на сърцето ми дързък завоевател,
аз в съня те вкусвам жадно,
завладявам те безпощадно,
ти си моят неосъществен грях,
привличането между нас разпознах!
© Пламена Сомова Все права защищены