12 ene 2012, 23:40

Между приятелство и любов 

  Poesía » De amor
507 0 1

Между приятелство и любов

 

Ние с теб имаме страхотно приятелство,

което ознаменува нашето запознанство,

но искам да ми станеш нещо повече от приятел,

да си моят любовен мечтател,

на сърцето ми дързък завоевател,

аз в съня те вкусвам  жадно,

 завладявам те безпощадно,

ти си моят неосъществен грях,

привличането между нас разпознах!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това трябваше да му го пратиш на въпросния човек по пощата - той навярно би го оценил, но пред мен не минава за поезия...
Propuestas
: ??:??