6 мая 2007 г., 10:50

Мен ме има 

  Поэзия
709 0 6
                                   Дори да си със друга някой ден,
                                   за мене запази една усмивка
                                   и щом ме видиш някъде, недей
                                   да се обръщаш, а ела и подари ми я.


                                   Дори да си със друга някой ден,
                                   за мене запази една прегръдка
                                   и в някой мрачен, хладен зимен ден
                                   със нея ме стопли. А после тръгвай.


                                    Дори да си със друга някой ден,
                                    от спомените си не ме изтривай,
                                    да може ако сам останеш ти,
                                    да знаеш, че ме има!

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??