Аз – разрушителка на спокойствие.
Ти – осъден на раздвояване.
Той – трудният път на избора.
Тя – мечтателката в мен.
То – изгарящото чувство!
Ние – ловци на тръпни мигове...
Вие – Любов и Страх, във вечен спор!
Те – изненадващи обстоятелства...
Всички в центрофугата на времето...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены