15 авг. 2018 г., 07:35  

Михаела 

  Поэзия » Любовная
541 0 0

Малко време остана,
И хладно времето беше,
Халето е празно почти,
А дали самолета ще излети,
Едва ли ще чакаме дълго,
Листопад улицата да покоси,
Ако сънуваш, кажи.

© Недялко Благоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??