15 ago 2018, 7:35  

Михаела 

  Poesía » De amor
579 0 0

Малко време остана,
И хладно времето беше,
Халето е празно почти,
А дали самолета ще излети,
Едва ли ще чакаме дълго,
Листопад улицата да покоси,
Ако сънуваш, кажи.

© Недялко Благоев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??