17 июн. 2009 г., 20:40

Мимикрия 

  Поэзия
583 0 0
Държа те на прицел, велико усещане,
значи след миг само, ще бъда окичен със лавров венец,
ще празнувам своето бойно кръщение,
щастлив ще те нося в ръцете си,
наричан от първи другари ловец.
 
След миг само, но да те видя отварям очите си
и красотата ти ражда две мъжки сълзи,
и красотата ти с всичко красиво в мен слива се,
за да изчезна с очите ти в залеза,
превърнал се в буки, листа, цветове, мрак, бягащи светлини.

© Антоан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??