22 февр. 2009 г., 09:38

Минало си 

  Поэзия
611 0 1

Минало си...


Вече не искам теб,
не искам любовта ти...

Върви си, махни се...
Не искам теб, не искам любовта ти...
Няма да се връщам в миналото,
където ти си...
Върви си с любовта си...
Аз продължавам напред...
Не искам теб...
Не искам любовта ти!!!

© Елизабет Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??