22 feb 2009, 9:38

Минало си 

  Poesía
578 0 1

Минало си...


Вече не искам теб,
не искам любовта ти...

Върви си, махни се...
Не искам теб, не искам любовта ти...
Няма да се връщам в миналото,
където ти си...
Върви си с любовта си...
Аз продължавам напред...
Не искам теб...
Не искам любовта ти!!!

© Елизабет Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??