9 авг. 2013 г., 21:30

Много по-силен 

  Поэзия » Любовная
435 0 0

Ти си игра, която не искам да играя -

болка, за която не искам нищо да зная,

смърт, която не мога да избегна -

единствения път, по който към себе си да побегна!

 

Ти си много по-силен от моя страх от мрака,

много по-силен от най-силното,

което сърцето ми очаква!

С всяко мое вдишване все повече

в сърцето ми се забиваш,

но не умее без теб то да тупти.

Душата ми изпепеляваш

и оставяш само тишина, от която боли -

не ми оставяш сили да дишам дори.

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??