Много повече...
Сърцето ми избра - в живота ми,
ти да си повече от просто един миг,
повече от някаква сянка или светлина,
много повече от всяка вечност,
неизтриваемо име по страниците ми.
Много повече от " всичкото ми всичко"*,
много повече от земята и небето ми,
много повече от сълзата и усмивката ми.
Ти си моето спокойствие, затишие в буря,
мира в душата ми, дъхa в тялото ми,
най - голямата ми радост и благодарност,
че в теб откривам себе си по - истинска,
щастлива, наслаждавайки се на мига...
Ти си моята любов и много повече от това...
© Лили Вълчева Все права защищены
...