Някой казвал ли ти е
колко е сладка усмивката ти?
По-сладка от морета от какао.
Някой казвал ли ти е
колко синьо се е събрало в очите ти?
Чак небето би ти завидяло.
За някой бил ли си някога
нещо повече; нещо специално?
Бил ли си вдъхновение;
причина за раноутринни усмивки?
Някога подарявал ли ти е някой
стихотворение?
© Сюзън Смърт Все права защищены