3 nov 2010, 10:59

Мое вдъхновение 

  Poesía » De amor
796 0 2

Някой казвал ли ти е
колко е сладка усмивката ти?
По-сладка от морета от какао.

Някой казвал ли ти е
колко синьо се е събрало в очите ти?
Чак небето би ти завидяло.

За някой бил ли си някога
нещо повече; нещо специално?
Бил ли си вдъхновение;
причина за раноутринни усмивки?
Някога подарявал ли ти е някой
стихотворение?

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??