28 февр. 2008 г., 07:57

Може би 

  Поэзия » Другая
846 0 21

Всяка нощ умираме по малко –

може би да свикнем със смъртта.

Щом потропа, да не е фатално

за душата ни и за плътта;

 

да повярваме, че е начало –

нов живот  зад онзи син предел,

дето като в мощно огледало,

виждаш всичко, що си дал и взел.

 



© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??